CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

BEDEVAARTEN BISDOM GENT 2018

Er is op de eerste plaats het traditioneel aanbod van Lourdesreizen. Daar gaat traditioneel de eerste tocht van het seizoen naartoe. De verjaardag van de verschijningen op 11 februari valt gedeeltelijk in de krokusvakantie; we reizen van donderdag 8 tot maandag 12 februari (TGV en autocar). Lourdes staat natuurlijk ook in de zomer op het programma: van 15 tot 21 juli met TGV, en van 16 tot 20 met het vliegtuig. De bisschop vergezelt deze bedevaart, waaraan ook de zieken deelnemen. Er zijn speciale formules voor gezinnen en jongeren!

 

Extra’s in het nieuwe aanbod 2018

Een bedevaart naar Umbrië (van 1 tot 7 mei) brengt ons in het spoor van de H. Franciscus van Assisi en de H. Clara. De Lisieux-bedevaart van 11 tot 14 september dompelt ons onder in de spiritualiteit van de kleine heilige Teresia, en van haar ouders. In Alençon zullen we dit heilig gezin beter leren kennen.

Nieuw is een driedaagse pelgrimstocht (26 tot 28 mei) naar de Maasstreek, ter gelegenheid van de zevenjaarlijkse heiligdomsvaart in Maastricht. We bezoeken ook Opgrimbie, Vaals en Aken. Ook de driedaagse reis naar de merkwaardige versterkte kerken van de Thiérache in Picardië is ongezien. We verkennen deze streek eind augustus: 25 tot 27.

Tenslotte zijn er ook 3 mariale ééndagsbedevaarten. Op zaterdag 9 juni trekken we naar het Duitse Kevelaer. Op zondag 1 juli zijn we present bij de jaarlijkse Maria-processie in Poperinge. Op woensdag 11 juli sluiten we aan bij het ziekentriduüm van ons bisdom in Banneux

Een deugddoende bedevaart? De verzorgde reis, de religieuze animatie en de goede begeleiding staan er borg voor!

Voor meer inlichtingen: Vrienden van Oostakker-Lourdes, Bedevaarten Bisdom Gent vzw, Onze-Lieve-Vrouwdreef S, 9041 Gent-Oostakker (Fel 09 234 28 50; fax 09 234 28 10). E-mail: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het secretariaat is open dinsdag- en donderdagnamiddag. Website: www.basiliekoostakker.be(doorklikken naar het tabblad buitenlandse bedevaarten) of de bedevaartwebsite van het bisdom.

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 102 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions