CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

Driekoningenmis in Steenhuize op 6 januari

Parochie Herzele-Houtem

Drie Koningen en hun herders reeds voor de tiende maal op stap. Na een bezoek in de rusthuizen luisteren zij om 18.30 u. de mis op in Steenhuize.

De Sterzingers starten op donderdag 5 januari 2017 om 21 u. (driekoningenavond) met een optreden (algemene repetitie) in herberg Het Berghof te Steenhuize. De gastheer bakt die avond gratis lekkere wafels voor alle aanwezigen. Op vrijdag 6 januari 2017, driekoningendag,  gaan de Drie Koningen en hun herders reeds voor de tiende maal op stap. Ze brengen eerst een bezoek aan het OCMW te Herzele om 14.30 u., waar ze - samen met de familie en vrienden van de rusthuisbewoners - bekende kerstliederen zingen in de prachtig vernieuwde cafetaria. De rusthuisbewoners ontvangen van de Sterzingers een kleine attentie. Naast kerstliederen is er ook nog een aangepast liedjesprogramma. Iedereen is ook hier van harte welkom.

Om 18.30 u. is er de plechtige eucharistieviering met offergang in de O.-L.-.Vrouw Hemelvaartkerk te Steenhuize. Deze viering wordt traditioneel opgeluisterd door de Sterzingers o.l.v. dirigent Patrick, begeleid door accordeonist Leo. Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de Sterzingers zijn ook Michel VANGHELUWE en Ilse VROMANS (ISHTAR) te gast. Zij brengen in de kerk sfeervolle kerstmuziek.

Na de eucharistieviering brengt de groep een bezoek aan enkele plaatselijke herbergen. Om 19.45 u. zijn ze te gast in cafetaria Amalrik te Steenhuize. Om 21.45 u. komen ze aan in café De Reisduif te Woubrechtegem en om 23 u. is er de vermaarde taptoe te Sint-Lievens-Esse in café Den Draai. Allen overal welkom. Bijkomende informatie over de Sterzingers op www.sterzingers.be. Vrede op aarde aan alle mensen van goede wil. 

Sterzingen © c Eddy De Moor (Ressegem)(bron: website parochie Herzele-Houtem)

 

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 104 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions