CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

Tijdens het heilig jaar met de landelijke beweging op bedevaart

06 september – 10  september 2016

In de voetsporen van Petrus en Paulus en de eerste christenen naar Rome

Begeleid door Jürgen Soetens en priester Bart Benats

Rome, stad der steden! Tijdens het heilige jaar gaan we in de voetsporen van de apostelen Petrus en Paulus op zoek naar die plaatsen die zo belangrijk zijn voor de christenen. Tegelijk ademen we de geschiedenis in van eeuwen. We ontmoeten Romeinse keizers, pausen en kunstenaars. We duiken de catacomben in en we laten ons meevoeren door de weelderige schoonheid van de grootste basilieken ter wereld. Op woensdagvoormiddag nemen we deel aan de Pauselijke audiëntie op het Sint-Pietersplein en natuurlijk stappen we door de heilige deur die maar eens om de zoveel jaar open is. Een unieke kans!

Deze vijfdaagse is de ideale kennismaking voor wie nog nooit in Rome kwam. Voor anderen is het een manier om anders te kijken naar een stad die je al eens eerder bezocht. De reis is een gezond evenwicht van bezinning en verdieping, cultuur en natuurlijk ook genieten van een ijsje en andere Italiaanse lekkernijen.

Rome in september, dat is vakantie op z’n best. J

Meer info: www.omniatravel.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 15 86 48

13 juni – 17 juni 2016

Op pelgrimstocht naar Assisi met het vliegtuig

Begeleid door Jürgen Soetens en priester Marc Vantyghem

Tijdens dit heilig jaar van de Barmhartigheid trekken we met de Landelijke Beweging naar Assisi. Vijf dagen verblijven we in deze prachtige stad en verkennen we één van de mooiste streken van Italië waar natuur en cultuur harmonieus met elkaar zijn verweven. Tijdens deze pelgrimstocht stappen we mee in de voetsporen van Franciscus en Clara. We bezoeken de plaatsen in en rond Assisi waar ze leefden en beluisteren hun verhaal. Franciscus was een jonge wildebras die uitgroeide tot één van de grootste heiligen. In tijden van oorlog bracht hij samen met Clara een boodschap van vrede en naastenliefde en zonder het zelf te beseffen werd hij één van de grondleggers van de interreligieuze dialoog. Ook zijn liefde voor de schepping en is uniek.

Dit is een prachtige pelgrimstocht voor al wie op zoek is naar een weekje rust, bezinning en schoonheid. Tijdens dit heilige jaar zal in Assisi een unieke sfeer hangen die de stad nog mooier maakt dan anders. Het is meer dan de moeite waard.

Meer info: www.omniatravel.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 15 86 48

01 juli – 04 juli 2016

Op bedevaart naar Lourdes met het vliegtuig

Begeleid door Jürgen Soetens

Tijdens het heilig jaar van de Barmhartigheid is een bedevaart naar Lourdes een uniek gebeuren. In Lourdes kunnen we terecht met onze zorgen en verwachtingen, met onze dankbaarheid en onze hoop. 
Tijdens onze bedevaart zorgen we voor een goede afwisseling van ontspanning, vieringen en gebed, bezinningsmomenten en vrije tijd.
Samen op bedevaart gaan is een unieke kans. De contacten, gesprekken, het samen enkele dagen op weg gaan... maken onze bedevaart tot een heel boeiend en zinvol gebeuren.

Meer info: www.omniatravel.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 15 86 48

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 33 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions