CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

Tiendaagse herfstbedevaart naar LOURDES met Govaka & Pasar (12 – 21 september 2015)

 

Op de heenreis brengen we de 1° dag een bezoek aan het schrijn van Bernadette in Nevers en reizen we verder tot het kuuroord Vichy in het Centraal Massief. De 2° dag wordt o.a. de prachtige romaanse kerk in Saint-Nectaire bezocht en overnachten we in Mende aan de Lot. De 3° dag genieten we van de pracht van de Cevennen met een bezoek aan Ganges en rijden we door de Provence naar Nîmes met zijn Romeinse monumenten. Via Aigues-Mortes en Narbonne komen we de 4° dag in Lourdes aan. Drie dagen verblijven we er met een evenwichtig bedevaartprogramma en met begeleiding van een eigen priester. Na een laatste viering aan de grot verlaten we Lourdes richting Cahors aan de Lot. Verder gaat de reis naar het prachtig gelegen Mariaheiligdom van Rocamadour in de Périgord om de dag te beëindigen in Loubressac, een van de mooiste dorpen van Frankrijk. De 9° dag gaat de reis naar het prachtig gelegen kuuroord Mont Dore in de Auvergne en naar Autun in Bourgondië met een bezoek aan de schitterende kathedraal. De laatste dag bezoeken we Troyes in de Champagnestreek en reizen we via Reims terug.

Kortom, het mooiste en beste wat Frankrijk te bieden heeft, vind je in deze ongelooflijk boeiende autocarbedevaart.

Inlichtingen en boekingen Govaka & Pasar: 02/ 246 52 46 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www. govaka.be

Bijkomende inlichtingen bij Guy Vandesande 09/360 29 98 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 43 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions