CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

AFSCHEID PASTOOR DE KEUKELAERE

 

Na 26 jaar in de O.L.Vrouw-Hemelvaartparochie in Oudenhove en tegelijk 13 jaar de Sint-Gaugericusparochie in Sint-Goriks gaat de bijna 78-jarige Pastoor Julien De Keukelaere (links) genieten van een welverdiend pensioen. Beide parochiegemeenschappen evoceerden in een prachtig en bij wijlen emotioneel afscheidssaluut de verdiensten van de priester. Deken Hans Vandenholen (rechts) en voorzitters van de kerkraden putten zich uit in lofbetuigingen om de verwezenlijkingen en gedrevenheid van de priester in de verf te zetten. Daarbij werden zij geruggensteund door een bijzonder ruime schare gelovigen en sympathisanten. (bron: Het Nieuwsblad)

 

Pastoor De Keukelaere nam op 77-jarige leeftijd zijn welverdiende rust tijdens het weekend van 7 en 8 februari 2015. Te Sint-Maria-Oudenhove nam hij afscheid van zijn parochianen tijdens de weekendmis van 7 februari om 17.30 u. Na deze Heilige Mis werden alle aanwezigen uitgenodigd naar de receptie die zal doorgaan in de turnzaal van de lagere school “De Groene Poort”, Lilarestraat. De pastoor sluit daarmee een periode af van 26 jaar pastoorschap op de parochie “Onze Lieve Vrouw ten hemel opgenomen” te Sint-Maria-Oudenhove.

Te Sint-Goriks-Oudenhove, waar hij bijna 14 jaar pastoor mocht zijn van de parochie “Sint-Gaugericus”, nam hij afscheid tijdens de weekendmis van 8 februari 2015 om 9.30 u. Ook hier konden de parochianen persoonlijk afscheid nemen tijdens de receptie die volgt na de H. Mis. Deze receptie ging door in de feestzaal van “Huys te Oudenhove” van 10.30 u. tot 12.00 u.

Het is genoegzaam bekend dat onze pastoor graag op bedevaart gaat. Als afscheidsgeschenk bedachten de kerkraad en de parochieploeg van beide parochies daarom om de mensen te laten bijdragen aan zijn volgende "pelgrimstocht" onder het beding dat de pastoor al onze intenties meeneemt op zijn bedevaart. Uw giften hiervoor kan u storten op het daartoe geopend rekeningnummer IBAN BE28 0359 0985 7920, BIC code GEBABEBB met als vermelding :

“Afscheidsgeschenk E.H. De Keukelaere”. Te Sint-Goriks-Oudenhove werd er eveneens een collectebus geplaatst worden achteraan in de kerk vanaf 25 januari tot 8 februari 2015.

 

De kerkraden en de parochieploegen van Sint-Goriks-Oudenhove en Sint-Maria-Oudenhove

 

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 94 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions