CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

NIEUWE FOLDER BEDEVAARTEN 2015

De folder van de Bedevaarten Bisdom Gent met het aanbod voor 2015 is uit. (U kunt hem vinden in de dekenale kerk).

Er is op de eerste plaats het traditioneel aanbod van Lourdesreizen.

Lourdes staat in de zomer op het programma: van 16 tot 22 juli met TGV, en van 17 tot 20 met het vliegtuig. De bisschop vergezelt deze bedevaart, waaraan ook de zieken deelnemen. Er zijn speciale formules voor gezinnen en jongeren!

Naast Lourdes zijn er ter gelegenheid van het ‘jaar van het religieuze leven’ enkele speciale bestemmingen: Rome (25 tot 29 april) ter gelegenheid van de 500e verjaardag van de geboorte van de H. Philippus Neri, de ‘apostel van Rome’; Avila (en Madrid, Salamanca en Toledo) (28 mei tot 5 juni) want ook de H. Teresa werd 500 jaar geleden geboren; en Turijn bezoeken we onder leiding van onze bisschop want de H. Johannes Bosco zag er 200 jaar geleden het levenslicht (12 tot 15 juni).

In september (4 tot 9) trekken we naar de Franse alpen voor een bedevaart naar La Salette en Annecy (H. Franciscus van Sales) .

Het aanbod voor ééndagsbedevaarten is dit jaar uitgebreid: in de meimaand (15 mei) trekken we naar Amsterdam (Onze-Lieve-Heer op Solder). In juni (20 juni) gaan we voor het eerst naar het schilderachtige Moresnet. En naar goede traditie bezoeken we het Diocesaan Ziekentriduüm in Banneux(woensdag 8 juli).

Een deugddoende bedevaart? De verzorgde reis, de religieuze animatie en de goede begeleiding staan er borg voor!

Voor meer inlichtingen: Vrienden van Oostakker-Lourdes, Bedevaarten Bisdom Gent vzw Onze-Lieve-Vrouwdreef 8, 9041 Gent-Oostakker (Tel 09 234 28 50; fax 09 234 28 10). E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het secretariaat is open dinsdag en woensdag en ook op donderdagvoormiddag.

Website: www.basiliekoostakker.be (doorklikken naar tabblad bedevaarten)

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 100 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions