CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

DERDE KERKCONCERT

ZATERDAG 6 DECEMBER - 20 uur - KERK VAN GROTENBERGE

 

Met de kerkconcerten wil het dekenaat Zottegem de verschillende kerken die ons dekenaat rijk is en de prachtige historische orgels in de kijker plaatsen. Op zaterdag 6 december gaat er in de kerk van Grotenberge om 20 u. een uniek concert door.

De Italiaanse organist Antonio Sari bespeelt het Grotenbergse Lovaert-orgel (uit het midden van de 19e eeuw). Het orgel is in perfecte toestand en wordt goed onderhouden. Antonio Sari werd geboren in Venetië in 1987. Hij studeerde daar aan het conservatorium bij beroemde professoren. Hij won grote internationale orgelwedstrijden, o.a. de J.P. Sweelinck competitie te Amsterdam en geeft concerten overal in de wereld. Hij is vaste organist van de kerk van San Trovaso. Op het concert vertolkt hij werken van grote Italiaanse componisten zoals Antonio Vivaldi, Benedetto Marcello, maar ook van minder bekende Italiaanse componisten uit de 17e en 18e eeuw.

Kaarten kosten 5 euro. Zij zullen te koop aangeboden worden in de kerken van Zottegem, Erwetegem, Godveerdegem, Bevegem, Strijpen en uiteraard Grotenberge. Ze zijn ook te bekomen in het dekenaal secretariaat (dekenij), bij de pastoors, bij de leden van de parochieploeg, en de kerkfabriek van Grotenberge.

 

 

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 47 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions