CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

MET OKRA OP STAP IN BRUGGE

KERSTCONCERT: ´T IS GEBOREN EEN GODDELIJK KIND

                                          

OKRA-academie i.s.m. OKRA-gewest Zottegem gaan op zaterdag 20 december op stap in Brugge en gaan luisteren naar het prachtig kerstconcert “´t Is geboren een Goddelijk kind” gebracht door Marleen Merckx en Kris Baert in de St. Salvatorskathedraal. Het wordt geen klassiek concert, maar een uniek en verrassend kerstprogramma. Een warm en aangenaam kerstconcert met dat tikkeltje meer …. De pure, doorleefde kerstverhalen van Thuis-actrice Marleen Merckx in combinatie met de schitterende liedjes van voormalig Radio 2-reporter Kris Baert en zijn vijf meesterlijke muzikanten, weten het publiek elke keer opnieuw te begeesteren. Ze brengen het kerstverhaal met gedichten, verhalen en liedjes. De kerstklassiekers zijn er uiteraard bij maar ook schitterende kleinkunst van grootmeesters uit Vlaanderen, Nederland en van henzelf. Stuk voor stuk nummers om over na te denken en bij stil te staan.

Na het concert is er vrije tijd voor een bezoek aan de kerstmarkt. Het karakteristieke Brugge wordt in december omgetoverd in een sprookjesachtig kerstdorp.

Praktisch:

Wanneer? Zaterdag 20 december. Vertrek om 13.00 uur aan de Bevegemse Vijvers en om 13.15 uur aan het kruispunt De Vos (electro Vermassen) te Oombergen. De terugreis is voorzien om 21.00 uur in Brugge.

Prijs?       OKRA-leden : 25 € - Niet-leden : 28 €

Inschrijven? Is absoluut noodzakelijk wegens het beperkt aantal plaatsen en het vooraf reserveren van de tickets en kan tot 30 november bij de bestuursleden van OKRA of bij Frans Vral: tel. 09/360.17.71 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 14 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions