CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

JOKRI TOPDAG

Beste Misdienaars,
In de maand augustus waren velen onder u van de partij voor de uitstap met de misdienaars naar Bellewaerde. We vertelden toen al iets over ons plan om met alle misdienaars en andere jongeren regelmatig samen te komen. We noemen de nieuwe groep die we willen oprichten “Jokri”: jonge christenen in het dekenaat Zottegem. We willen er een toffe vriendengroep van maken die één keer per maand samenkomt voor een leuke activiteit en voor verdieping van ons geloof.

Hebben jullie er al van gehoord en vinden jullie het een tof idee, laat dan snel iets weten en bouw mee aan een toffe vriendengroep!
Een eerste activiteit kondigt zich al aan op 26 oktober 2013 in Geraardsbergen. Dit is de ideale manier om andere Jokri groepen uit het Bisdom Gent te ontmoeten en ook eens iedereen binnen onze eigen groep te leren kennen. Er zullen dus vele vriendschappen gevormd worden op die dag.
Iedereen is natuurlijk welkom op die topdag! Nodig dus ook maar vrienden en vriendinnen uit voor onze Jokri groep en vertel maar over deze topdag...
Ook iedereen die nog nooit van Jokri gehoord heeft is dus welkom, het is de ideale manier om het hele gebeuren aan de lijve te ondervinden!
Noteren jullie ook alvast maar 8 november 2013 in de agenda! We komen dan samen in de kerk van Bevegem om 18u. Na een kort bezinningsmoment en lekkere spaghetti volgt een korte uiteenzetting over het hele Jokri gebeuren in ons dekenaat.
Praktische info:
Iedereen van jullie die mee wenst te gaan naar Geraardsbergen MOET IETS LATEN WETEN aan ons (email, telefoon,...) en dan worden jullie op de dag zelf ook VERWACHT! (tenzij iemand ziek valt natuurlijk!) We organiseren het vervoer gezamenlijk.
We worden die dag rond 11.00 uur verwacht en zullen pas rond 19.30 uur kunnen vertrekken in Geraardsbergen, het transport wordt door ons dekenaat geregeld eveneens de inschrijving voor de topdag. Onze boterhammetjes voor de middag zullen we wel zelf moeten smeren.
Alle info vinden jullie nog eens terug op deze site: http://www.ijd.be/kalender/topdag
Kan je die dag niet komen door omstandigheden, laat het zeker niet aan je hart komen! Jullie zijn steeds welkom op de andere activiteiten van de Jokri werking, te beginnen met 8 november met onze eerste echte bijeenkomst.
Groetjes,

Deken Hans, priester Paul, Lander, Saskia, Kevin, Tom (de Jokri-kern)

Je kan je inschrijven via de dekenij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 104 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions