CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

HUIZE BORREMANS ZOEKT VRIJWILLIGERS…

Huize Borremans bestaat inmiddels 25j. en werd onder impuls van wijlen pastoor Borremans opgericht. De VZW biedt betaalbare huisvesting voor mensen met psycho-sociale moeilijkheden. Het initiatief is gesitueerd in het oude kloostergebouw aan de Sint-Andriessteenweg te Strijpen en wordt gedragen door enkele vrijwilligers, die zich in de geest van de diaconie willen inzetten voor een betere en rechtvaardigere samenleving.

De organisatie is actief op zoek naar nieuwe vrijwilligers (M/V), die de toekomst van het initiatief willen verzekeren. Benevens hun enthousiasme, is er nood aan medewerkers met enige praktische aanleg, die sporadisch kunnen worden ingeschakeld wanneer er zich een dergelijk probleem stelt. Het betreft geenszins een voltijds of zwaar belastend engagement. Als lid van de VZW zullen zij eveneens op de algemene vergadering (1 à 2/jaar) worden uitgenodigd en kunnen participeren aan de besluitvorming. Ook mensen die een eenmalige inspanning willen leveren zijn welkom. Op korte termijn dienen bv. 2 slaapkamers te worden opgeknapt (verven en behangen).

Wie geïnteresseerd is, meer informatie wil of zich ter plaatse van de toestand wil vergewissen neemt contact op met Boudewijn Baeskens, 0476/58 82 94.

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 22 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions