CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

HARTELIJK DANK

Aan de vele parochianen, kennissen en vrienden  (van Zottegem en van buiten Zottegem), verenigingen en werkgroepen, de burgerlijke overheid en mijn familie die erbij waren bij de dank- en afscheidviering op 14 april in de kerk van Bevegem. Het was echt een deugddoende dankbare viering.

Dank aan allen die op één of andere manier hebben bijgedragen tot het welslagen van deze viering : de koren en dirigenten, de organisten en muzikanten. Vooral Jan wil ik danken omdat hij toch het geheel van de coördinatie van zang en muziek op zich heeft genomen. Het Canticorum was subliem ! Dank Jan en Norbert: wat een samenspel !

Onze mensen van de versiering Andrea en Trees: heel hartelijk dank voor de mooie bloemen. De mensen van het onderhoud Paula en Liliane. Onze kerk oogde zeer mooi, alle lof waardig en dit ter ere Gods. Onze lectoren en de grote groep van acolieten die aanwezig waren. Mooi! De aanwezige confraters, onze diaken Tom en deken Hans met zijn mooie aangepaste homilie. Onze fotograaf Ann. Na de feestelijke orgelklanken op het einde van de Eucharistie werden de dankwoorden uitgesproken door de voorzitters van onze 3 kerkraden: dank daarvoor, bemoedigend ! We hebben samen veel kunnen bereiken: 3 pareltjes van kerken. En dan kwam de verzorgde receptie. Het is echt mooi geweest !

Zij die er niet bij waren,  hebben iets gemist: de dankbaarheid van mensen rond de Verrezen Heer die ons telkens opnieuw kansen geeft en die ons als dankbare mensen in het leven doet staan. Dank ook voor de vele attenties en blijken van waardering. Dank voor de mooie financiële steun en geschenken.

Dank aan de mensen van de werkgroep o.l.v. dhr. Werner De Pelseneer die de voorbereiding van dit dankmoment op zich hebben genomen en alles in goede banen hebben geleid. Dank ook aan directeur Marc De Groote voor het ter beschikking stellen van de feestzaal van het Sint-Barbaracollege en voor de filmopname. Dank aan hen die er niet bij konden zijn, maar toch in gebed en dankbaarheid verbonden waren! Hartelijk dank aan allen!

Het ga jullie allen goed !

Luc Mertens, pastoor

Polenlaan 5, 9190 Stekene

03/779 72 93

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 24 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions