CONTACTINFO ALLE PAROCHIES DEKENAAT ZOTTEGEM          

 

 
 
 
 

CONTACTINFO PAROCHIE ZOTTEGEM

 
 
 
 
Tekst vergroten

Jong en gelovig zijn lijkt vandaag de dag niet zo'n evidente combinatie...Toch worden allerlei initiatieven georganiseerd in ons dekenaat, in samenwerking met ons bisdom en andere dekenaten, om jongeren in contact te brengen met de rijke boodschap van het evangelie voor hun leven!

 

Participeer aan onze Tiberiadegemeenschap te Strijpen die regelmatig activiteiten organiseert voor zowel jongeren als gezinnen...(zie: Facebook Tiberiade strijpen)

Regelmatig zijn er Taizévieringen (in kerk van Bevegem) en in naburige dekenaten (zie http://www.ijd.be/gent)

Je kan misdienaar worden en samen met een groeiende groep vrienden het geloof ontdekken en verdiepen. De misdienaars hebben ook een eigen groepering die allerlei activiteiten organiseert (zie: http://misdienaars.ijd.be/). Neem contact op met de deken of je pastoor als je geïnteresseerd bent!

Sluit je aan bij JOKRI Zottegem. JOKRI wil jonge mensen (12 - 18+) samen krijgen rond het geloof en dit op een recreatieve, ontspannende wijze. Jezelf kunnen zijn, gezelligheid en vriendschap in geloof zijn de kernwoorden. We willen dus een (h)echte jongerengroep vormen waarin iedereen meetelt! Voor meer info kan je deken Hans of medepastoor Paul De Neve contacteren.

Ben je student in Gent of Leuven dan kan je aansluiten bij de studentenparochie of je kan iedere donderdagavond (in Gent) aan de Open avond participeren (zie: http://student.ugent.be/gps/GPSJoomla/ en http://www.student.ugent.be/gps/openavond.php)

Neem deel aan de Wereldjongerendagen en ervaar hoe jongeren wereldwijd hun geloof uitdragen en er levenskracht uit putten (zie: http://www.ijd.be/gent/vakantie)

Raadpleeg steeds http://www.ijd.be/gent voor interessante activiteiten in ons Bisdom Gent en daarbuiten.

► Raadpleeg steeds https://www.kerknet.be/organisatie/ijd voor alle komende activiteiten!

 

Facebook
comments
  • Facebook: dekenaat.zottegem
  • Google+: 117476802429354614023
  • Twitter: Dekenaat
  • YouTube: dekenaatzottegem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

We hebben 59 gasten en geen leden online


Powered by JS Network Solutions